Grote Clubactie 2018

Beste turnsters, turners en ouders,

Ook dit jaar doet EMM weer mee met de grote Clubactie.

80% van de verkoopprijs van de loten komt ten goede aan EMM. Natuurlijk kun je door het kopen van een lot (â‚ euro3,00 per lot) een prijs winnen (bv een vakantie of geldprijzen). Ik hoop dat we dit jaar ook weer iets moois kunnen aanschaffen, wat door jullie gebruikt kan worden in de gymlessen of bij activiteiten (bv. Nieuw materiaal).

Steun daarom EMM en doe ook weer mee met de grote Clubactie. Iedere verkoop(st)er krijgt in ieder geval een leuk presentje. Voor de topverkoop(st)ers zijn er zelfs extra cadeautjes!!!!! 

zie ook on-line  verkoop (druk daar op de button steun ons).

een korte uitleg:

In de week van maandag 10 t/m vrijdag 14 september worden de boekjes uitgedeeld  en aan jullie uitleg te geven.

zaterdag 15 september start voorverkoop: 
Vanaf zaterdag 15 september begint de voorverkoop van de loten. De lotenverkopers gaan op pad om hun lotenbestellingen te noteren. Hiervoor dien je op een intekenbestellijst (wordt uitgedeeld op de gymles) het aantal loten aan te geven en aan wie je deze loten gaat verkopen (naam en adres en bank/gironummer). Zoals reeds enkele jaren doet EMM loten verkopen via automatische incasso‚Äôs. Wie een lot koopt met een automatische incasso geeft een eenmalige machtiging af om het bedrag van de bank- of girorekening af te schrijven. Het lotnummer wordt afgedrukt op het bankafschrift. Als je lijst vol of bijna vol is lever je de lijst terug in bij je leidster voor de herfstvakantie voor 15 oktober. Voordeel hiervan is dat je maar 1 keer op pad moet (vergelijkbaar zoals de verkoop van kinderpostzegels). 

Tevens is het ook mogelijk om loten on-line  te kopen (tm 21 november 208).

Sluiting online verkoop 22 november.

Trekking is 12 december 2018, kunnen we ook prijsuitreiking EMM doen.

Cadeautjes staffel gelijk als vorig jaar

> 12 turnsierraad

>25 turnhorloge

>36 turnbroekje

Hoofdprijs is uit te kiezen turnpakje