Sponsor GV EMM gratis al 290 euro opgebracht, ga zo door

Sponsor GV EMM gratis al 290 euro opgebracht, ga zo door

LET OP ALS JE VIA JE MOBIEL OF TABLET KOOPT OF BESTELT, GEBRUIK DAN NIET DE APP VAN EEN WINKEL, COMMISSIES WORDEN DAN NAMELIJK NIET GEREGISTREERD!!!!!

Sponsoring 2.0: HET NIEUWE SPONSOREN

SponsorKliks is het grootste affiliatenetwerk voor (sport)verenigingen, sporters, scholen, goede doelen en overige organisaties en laat leden en supporters gratis sponsoren.

Met SponsorKliks kunnen jullie eenvoudig inkomsten genereren voor EMM:


•zonder investering van geld of tijd
•zonder administratie
•onmiddellijk opzegbaar
•geen risico
•maandelijkse uitbetaling

Sponsor GV EMM gratis

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan GV EMM, zonder dat het u een cent extra kost!
Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en GV EMM ontvangt geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen.  Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar GV EMM. En nogmaals, het kost u niets extra!
Wilt u GV EMM ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via deze

 

200_emmbanner.jpg

en zet die in uw favorieten.  Of deel die op uw facebook pagina zodat uw vrienden onze vereniging ook gratis kunnen sponsoren.

Voor u een kleine moeite, voor GV EMM directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen?  Vertel dit daarom door aan andere mensen die GV EMM een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan.  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van GV EMM.  Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde.  Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert GV EMM hier direct van!

 

Tot en met augustus 2014 hebben jullie al meer dan 100 euro gratis gesponsord aan EMM!!!

Leden bedankt en we gaan natuurlijk voor meer!!!